مشاهده مخفی از پروفایل کاربران در لینکدین 0 دیدگاه

linkedin_logo_11

یکی از امکاناتی که موجب می‌شود کاربران به این شبکه روی بیاورند، مشاهده پروفایل دیگر کاربران است. گاهی ممکن است برای پروژه‌ جدید خود دنبال یک تیم حرفه‌ای بوده یا در جستجوی شغل جدیدی باشید و بخواهید با کاربران حرفه‌ای در لینکدین ارتباط برقرار کنید.

همچنین ممکن است قصد استخدام افرادی را داشته باشید و پیش از تائید افراد بخواهید پروفایل آنها را در این شبکه نیز مشاهده کنید.

یکی از امکاناتی که لینکدین در اختیار کاربران قرار می‌دهد، اطلاع‌رسانی به محض مشاهده پروفایل او از سوی دیگر کاربران است. برای مثال هنگامی که شما پروفایل کاربران دیگر را مشاهده می‌کنید باتوجه به نوع عضویت و کاربری آنها در لینکدین، ایمیلی برای آنها ارسال شده یا هشداری در صفحات کاربری آنها به‌نمایش درمی‌آید و اطلاعات مشاهده شما از پروفایل کاربر را به او نمایش می‌دهد. اگر دوست دارید هنگام مشاهده پروفایل کاربران لینکدین از این کار مطلع نشوند و بازدید شما از این پروفایل‌ها مخفی بماند، می‌توانید از روش زیر کمک بگیرید:

۱ ـ به محیط کاربری خود در سرویس لینکدین بروید و روی تصویر پروفایل خود کلیک کنید تا منوی اصلی این سرویس برای شما به‌نمایش درآید.

۲ ـ از منوی به ‌نمایش درآمده روی Privacy & Settings کلیک کرده و در صفحه‌ تنظیمات حریم خصوصی، گزینه‌ Select what others see when you’ve viewed their profile را کلیک کنید.

۳ ـ یکی از گزینه‌های Anonymous Profile یا Totally anonymous را انتخاب کرده و با کلیک روی Save changes تغییرات را ذخیره کنید.

توجه داشته باشید با انتخاب گزینه‌ آخر یعنی Totally anonymous همه اطلاعات شما مخفی می‌ماند.

منبع  :  ورلد آی تی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.